Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Πατρινές "Καλλιπάτειρες" ...μαγειρεύουν και γευματίζουν με την Κατερίνα Παναγοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Πατρινές "Καλλιπάτειρες&...

Απέναντι από το Ωδείο

Στις 4 Μαρτίου το μεσημέρι, τα μέλη του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ", πριν το μεγάλο αποκριάτικο χορό τους στην Ακτή Δυμαίων, παρουσία της Προέδρου κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, συγκεντρώθηκαν στην 'Ανω Πόλη και πιο συγκεκριμένα στο "απέναντι απ' το Ωδείο". Αφορμή της συγκέντρωσης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την έκδοση βιβλίου μαγειρικής, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του σωματείου, με συνταγές από την Πάτρα.

Τις συνταγές θα επιμεληθούν οι κυρίες Σοφία και Ντίνα Χαντζή μέλη του σωματείου.

Η συντονίστρια του παραρτήματος κ. Ασπασία Ρηγοπούλου καλωσόρισε τα μέλη και την Πρόεδρο στην Πάτρα. Η κυρία Παναγοπούλου με τη σειρά της, αφού ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες ενημέρωσε με ενθουσιασμό και χαρά για το τελευταίο πολύ σημαντικό έργο του σωματείου. Την παράδοση της Διαγνωστικής Μονάδας για παιδιά μέσα στο νοσοκομείο "Σωτηρία". Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην έκδοση του βιβλίου μαγειρικής, λέγοντας ότι αντίστοιχη δραστηριότητα έχει ήδη ολοκληρωθεί στην Κρήτη, με τοπικές συνταγές και η παρουσίαση εκεί θα γίνει στις 9 Απριλίου από τον κ. Μαμαλάκη παρουσία και της κυρίας Αγγελικής Νικολούλη.

Οι παρευρισκόμενες δοκίμασαν κάποια από τα φαγητά που θα περιλαμβάνονται στο βιβλίο από τις κυρίες Σοφία και Ντίνα Χαντζή και δήλωσαν ενθουσιασμένες. Επίσης, η κ.Παναγοπούλου δήλωσε ικανοποιημένη βλέποντας ένα προσχέδιο του βιβλίου και δήλωσε ότι στόχος είναι να υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των παραρτημάτων της "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ",  ώστε να "βοηθήσουμε τον τόπο μας σε πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Παναγοπούλου συνοδευόταν από τις κυρίες Ράνη Κόρκα και Εύη Σαντά -γραμματέα του σωματείου -

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight