Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ...μόδα της μάσκας του κορωνοϊού και στην Πάτρα - Mεγάλη ζήτηση σε βιοτεχνίες της πόλης

Η ...μόδα της μάσκας του κορωνοϊού και σ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Όλο και περισσότερες είναι οι υφασμάτινες μάσκες που κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας έτσι – έστω σε έναν μικρό βαθμό – την μεγάλη έλλειψη που υπάρχει σε αυτές που είναι «μιας χρήσεως», λόγω του κορωνοϊού.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα λίγο πριν και αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων που συνόδευσαν την πρώτη φάση της άρσης των περιορισμών και τις συστάσεις των ειδικών να χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλείας η μάσκα από βαμβακερό ύφασμα, βιοτεχνίες και στην Πάτρα προσάρμοσαν την παραγωγή τους ανάλογα και διαθέτουν μάσκες στην αγορά με χαμηλο κόστος.

Δεν είναι μάλιστα και λίγοι αυτοί που ζητούν κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι λευκό ύφασμα και αφού η μάσκα φαίνεται ότι θα μας συνοδεύει για αρκετό καιρό στις… δημόσιες εμφανίσεις, θέλουν κάτι πιο ιδιαίτερο, χρωματιστό ή με ιδιαίτερο σχέδιο.

Η βιοτεχνία Koulisfamily.gr που  κατασκευάζει και εμπορεύεται λευκά είδη στην Πάτρα είναι μια από τις επιχειρήσεις που εδώ και εβδομάδες έχει τροποποιήσει τη γραμμή παραγωγής της και ράβει ακατάπαυστα μάσκες από 100% βαμβάκι μιας και η ζήτηση στην αγορά είναι πολύ μεγάλη.

 Οι συγκεκριμένες μάσκες διαθέτουν συγκεκριμένη πιστοποίηση και προδιαγραφές ενώ πριν συσκευαστούν απολυμαίνονται στους 300 βαθμούς κελσίου.

 

Ένας ακόμη παράγοντας που οδηγεί αρκετούς να αγοράσουν μια βαμβακερή μάσκα είναι και το κόστος. Κι αυτό γιατί αν κάποιος θέλει να προμηθευτεί ένα κουτιά με μάσκες μιας χρήσεως είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να πληρώσει σε βάθος μήνα ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Ιδίως μάλιστα αν χρειάζεται όλη η οικογένειά του.

Με την αγορά μιας βαμβακερής μάσκας, άπαξ, την οποία σαφώς και θα πρέπει να πλένει στους 90+ βαθμούς μετά τη χρήση της και να τη σιδερώνει για να απολυμανθεί, γλιτώνει αρκετά χρήματα.

Μέχρι σήμερα στην αγορά της Πάτρας από τη συγκεκριμένη βιοτεχνία μόνο έχουν διατεθεί στην αγορά  χιλιάδες μάσκες και η παραγωγή συνεχίζεται……

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις