Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβολισμοί στη Δυτ. Αχαΐα- Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στη Δυτ. Αχαΐα- Κινδυνεύει ...

Τρεις προσαγωγές από την Αστυνομία η οποία παραμένει σε επιφυλακή

Με σοβαρό τραύμα στο μάτι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας το ένα από τα συνολικά έξι θύματα των πυροβολισμών που έπεσαν νωρίτερα την Τετάρτη σε καταυλισμό Ρομά στα Σαγέικα Αχαΐας.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr, συνολικά έξι άτομα έχουν μεταφερθεί στο Ρίο εκ των οποίων το ένα είναι πιο σοβαρά και μάλιστα κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από τα πυρά που έστρεψε εναντίον του και από κοντινή απόσταση ο δράστης.

Οι υπόλοιποι φέρουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιπόλαια τραύματα και η κατάσταση της υγείας τους δεν αποπνέει κανέναν λόγο ανησυχία.

Για το αιματηρό περιστατικό έχουν προσαχθεί συνολικά τρία άτομα. Το ένα εξ αυτών φέρεται να είναι ο άνδρα που άνοιξε πυρ ενώ οι άλλοι δύο θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί του συμβάντος.

Έως τώρα πάντως ο φερόμενος ως φυσικό αυτουργός κρατάει αρνητική στάση, αρνείται ότι αυτό πυροβόλησε, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί και το όπλο. Οι έρευνες της Αστυνομία συνεχίζονται, ενώ στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο βεντέτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις