Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Πάτρα: Πήγαμε κομμωτήριο πρώτη μέρα μετά την καραντίνα! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ στο Koralia Hair & Beauty

Πάτρα: Πήγαμε κομμωτήριο πρώτη μέρα μετά...

Αποστάσεις ασφαλείας και μάσκες... παντού

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για πολλές πατρινές που περίμεναν να λήξει η καραντίνα και να πάνε επιτέλους στο κομμωτήριο. Στο Koralia Hair & Beauty, όπου έχει γίνει επέκταση ωραρίου για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες, το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα από κυρίες που προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού, ενώ τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

 «Η πρώτη εβδομάδα είναι κιόλας κλεισμένη, ενώ ξέρουμε ότι πολλά από τα ραντεβού που μας ζητούν τώρα, θα πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου, και μπορώ να πω ότι αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος και δείχνει κατανόηση. Γνωρίζουμε άλλωστε ότι αρχικά θα μπορούμε να κάνουμε λίγα ραντεβού τηρώντας συγκεκριμένους κανόνες, όπως είναι η χρήση μάσκας και αντισηπτικού, αλλά και οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών που θα εξυπηρετούμε» είχε πει στο thebest.gr η Κοραλία Συνοδινού, λίγες μέρες πριν.

Σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής οι πελάτες εισέρχονται μόνο με ραντεβού. Συγκεκριμένα, για παράδειγμα, εάν ένα κομμωτήριο διαθέτει 4 λουτήρες, χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο που βρίσκονται στην άκρη.

Οι εργαζόμενοι/ες φορούν μάσκες και γάντια. Ακόμη, στα κέντρα αισθητικής με μανικιούρ/πεντικιούρ έχει τοποθετηθεί πλεξιγκλάς ανάμεσα στην εργαζόμενη και τον πελάτη. Σε γνωστή εταιρεία που διαθέτει καταστήματα με αθλητικά είδη, όλοι οι εργαζόμενοι φορούν μάσκες ενώ η είσοδος των πελατών πραγματοποιείται ελεγχόμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being