Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι θα προσέλθετε στο κέντρο αισθητικής της Πάτρας τη Δευτέρα μετά την καραντίνα

Έτσι θα προσέλθετε στο κέντρο αισθητικής...

Έτοιμοι οι επαγγελματίες του κλάδου για την επαναλειτουργία τους με τα δεδομένα του κορωνοϊού

Πρεμιέρα αύριο το πρωί για τα κέντρα αισθητικής της Πάτρας μετά από 50 ημέρες λουκέτου λόγω του κορωνοϊού. Μαζί με τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία, τα είδη αθλητικού εξοπλισμού, ηλεκτρονικών υπολογιστών και λίγα ακόμη, θα κάνουν το πρώτο βήμα επανεκκίνησης της αγοράς μετά την καραντίνα, υπό ασυνήθιστους όρους και αυστηρές προϋποθέσεις .

Αυξημένα μέτρα υγιεινής, αντισηπτικά και μάσκες θα είναι σε πρώτο… πλάνο και από τους επαγγελματίες και από τους πελάτες.

Απευθυνθήκαμε στην πρόεδρο της  Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων Ηλέκτρα Γιαννούλη και στη γραμματέα της Ένωσης Ρέα Σταθοπούλου, για να μας μεταφέρουν βήμα βήμα τη νέα πραγματικότητα και πώς εν τέλει από τη Δευτέρα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στο ραντεβού τους στο κέντρο αισθητικής της επιλογής τους.

«Η επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής σχεδόν μετά από δύο μήνες θα γίνει σε μία νέα κανονικότητα, με αυστηρότερους κανόνες και αυξημένα μέτρα υγιεινής. Εμείς που εργαζόμαστε στα κέντρα αισθητικής αλλά και οι πελάτες μας, πρέπει να τους τηρούμε χωρίς εξαιρέσεις.

Ο αόρατος εχθρός θα υπάρχει γύρω μας μέχρι να βρεθεί κάποια θεραπεία ή εμβόλιο γι αυτό η ατομική υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξουμε και ο αλληλοσεβασμός είναι το κλειδί  για να είμαστε  υγιείς και όμορφοι. Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου μας και το προσωπικό μας είναι ενημερωμένοι για τα νέα μέτρα και φυσικά δίνουμε τις απαραίτητες οδηγίες προς τους πελάτες μας όταν κλείνουν το ραντεβού τους.  

Από Δευτέρα η χρήση μάσκας και γαντιών είναι υποχρεωτική για όλους τους εργαζόμενους στα κέντρα αισθητικής. Επιπλέον, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και από τους πελάτες (πρακτικά η μάσκα θα είναι απαιτητή). Στους χώρους μας θα υπάρχουν αντισηπτικά διαλύματα για χρήση από πελάτες και εργαζόμενους και θα τηρείται λίστα ραντεβού προς επίδειξη στις αρμόδιες αρχές όταν αυτό ζητηθεί.

Όλοι οι συνάδελφοι έχουν ήδη διαμορφώσει τους χώρους τους ώστε να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές. Οι πελάτες θα μπορούν να προσέρχονται πλέον ΜΟΝΟ με ραντεβού και χωρίς συνοδούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ΑΜΕΑ ή ανήλικα τέκνα κατά περίπτωση, τηρουμένων των απαιτήσεων αριθμού ατόμων ανά τ.μ. , ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται με κενό χρόνο μεταξύ τους, προκειμένου να γίνεται απαιτούμενος καθαρισμός και αερισμός του χώρου.

Σχετικά με τις θεραπείες που εφαρμόζονται, όλες θα είναι ξανά διαθέσιμες μαζί με νέες που θα καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούνται από τη συχνή χρήση αντισηπτικών και μασκών.

Όλα τα μέλη μας τηρούν από την πρώτη μέρα λειτουργίας των επαγγελματικών χώρων τους κανόνες υγιεινής που απαιτούνται από το νόμο, όπως η τακτική απολύμανση του χώρου και του ειδικού εξοπλισμού τον οποίο διαθέτουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις