Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Βαρουφάκης: Το έλλειμμα φέτος και το επόμενο έτος θα φθάσει στο 15%

Γ. Βαρουφάκης: Το έλλειμμα φέτος και το ...

Στην ομιλία του στη Βουλή

Ξεκινώντας την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με σκληρό τρόπο στον Αλέξη Τσίπρα και στην κριτική που του άσκησε. Παραφράζοντας είπε το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» θα μπορούσαμε να το κάνουμε αναφερόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα ως «Μένουμε ίδιοι».

Χρησιμοποιήσατε τον όρο αυτονόητο είπε αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα. Και όντως έγινε το αυτονόητο και το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους Έλληνες πολίτες αλλά τίποτα από όσα έγιναν δεν ήταν αυτονόητο.

Δεν ήταν αυτονόητο είπε ότι αποφασίσαμε να ματαιώσουμε το Καρναβάλι της Πάτρας, δεν ήταν αυτονόητο ότι έγιναν μεγάλα ψηφιακά άλματα. Τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αυτονόητα και αν συγκρίνετε την Ελλάδα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία θα δείτε ότι καθυστέρησαν πολύ στην λήψη αποφάσεων. Θα αποδώσω πρώτος τα εύσημα στον ελληνικό λαό αλλά δεν θα δεχτώ ότι όλα όσα έγιναν ήταν προδιαγεγραμμένα. Κι εσείς έχετε ακούσει κ. Τσίπρα τους ψιθύρους στην κοινωνία. Το «Τι θα γινόταν αν…» και ευτυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν θέλει να αφήσει ασχολίαστες αναφορές που του έκαναν εντύπωση. Η μια ήταν όπως είπε, η λέξη ολοκληρωτισμός. Όταν χρησιμοποιείται αυτή αναφέρεται σε συγκεκριμένα καθεστώτα. Να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις