Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήρια από το ΤΕΕ για το θάνατο του Νίκου Αϊβαλή

Συλλυπητήρια από το ΤΕΕ για το θάνατο το...

Ήταν πατέρας του σημερινού προέδρου της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΕ, μετά την πληροφορία του θανάτου του Νίκου Αϊβαλή και σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια της στον αγαπητό μας συνάδελφο και πρόεδρο, Βασίλη Αϊβαλή, καθώς και σε όλη του την οικογένεια για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.
"Ο Νίκος Αϊβαλής υπήρξε ο δάσκαλος του Βασίλη και της Μαρίας, περπάτησε και έζησε περήφανα, με αξιοπρέπεια, πηγαία ευγένεια και προσήλωση στις αξίες και τα ιδεώδη της δημοκρατικής συλλογικής δράσης, αφήνοντας το μοναδικό του αποτύπωμα στις γειτονιές και τους δρόμους της Πάτρας.
Είναι κοινός ανθρώπινος κλήρος ο θάνατος, αλλά είναι προνόμιο η αθανασία στις ψυχές και τις καρδιές των ανθρώπων που τον αγάπησαν. Και αυτή είναι σίγουρο ότι του επιφυλάσσουν οι θεοί και οι άνθρωποι.
Πρόεδρε ευχόμαστε ολόψυχα ο χρόνος να γλυκάνει τον αβάστακτο πόνο της οικογένειάς σου, διατηρώντας στη μνήμη σας τις φωτεινότερες και τις ευτυχέστερες στιγμές που περάσατε μαζί" αναφέρεται στην συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις