Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πένθος για τον Βασίλη Αϊβαλή- Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Πάτρα: Πένθος για τον Βασίλη Αϊβαλή- Έφυ...

Η ανάρτηση του στο facebook

Με μία ανάρτηση ο Προέδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Αϊβαλής αποχαιρέτησε τον πατέρα του, Νίκο, που έφυγε, σήμερα, Τετάρτη, από τη ζωή. 

Ήταν μέλος της Παναχαϊκής

"Σήμερα έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που με έμαθε να ονειρεύομαι έναν καλύτερο κόσμο και να προσπαθώ για αυτό. Ο άνθρωπος που με δίδαξε την Αξία της Προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Ο άνθρωπος που μου εντρύφησε τα Δημοκρατικά Ιδεώδη. Ο άνθρωπος που μου έμαθε την Ανιδιοτέλεια. Άνθρωπος Λεβέντης, Κιμπάρης, με καρδιά Μικρού Παιδιού. Ο Κολλητός μου, ο Πατέρας μου. Καλό ταξίδι Αϊβαλάκο μου! Σε αγαπώ πολύ! Μου λείπεις!!!" έγραψε στο facebook. 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α' Νεκροταφείο Πατρών.

Ανακοίνωση από τον Δήμο 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, Βασίλειο Αϊβαλή και στην οικογένειά του, για την απώλεια του πατέρα του Νίκου Αϊβαλή, γεωπόνου - συνταξιούχου ΔΕΗ.

Ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Χρήστος Κορδάς, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Νίκου Αϊβαλή, και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον γιό του Βασίλη Αϊβαλή, Πρόεδρο του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, και στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις