Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ΚΝΕ για τον θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοιραλη

Η ΚΝΕ για τον θάνατο του 18χρονου Νίκου Μοιραλη

ΔΕΙΤΕ τις ανακοινώσεις

 

Σε ανακοινώσεις τους για τον θάνατο το 18χρονου Πατρινού Νίκου Μοίραλη το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ και ο Τομέας Οργάνωσης Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ αναφέρουν τα εξής: 

Η ανακοίνωση του Κ.Σ. της ΚΝΕ

"Με ανείπωτη θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε τον σύντροφο Νίκο Μοίραλη, μέλος της Τομεακής Οργάνωσης μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ και μαθητή της Γ’ Λυκείου στο 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας, ο οποίος σήμερα το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο σύντροφος Νίκος ήταν Γραμματέας της ΟΒ 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας, πρωτοπόρος σε όλους τους αγώνες του μαθητικού κινήματος στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Πάτρας.

Ξεχώριζε για την αγάπη του για τον αθλητισμό, καθώς υπήρξε αθλητής του μπάσκετ σε αρκετές τοπικές ομάδες της πόλης.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην αδερφή του, συντρόφισσα Όλγα Μοίραλη, καθώς και στους γονείς και σε όλη του την οικογένεια.

Καλό σου ταξίδι, σύντροφε Νίκο."

 

Ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Μοίραλη

"Σύντροφε Νίκο, με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό σου και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Χάσαμε το στήριγμά μας στο σχολείο, στην παρέα, στους αγώνες που δίναμε μαζί για έναν καλύτερο κόσμο. Χάσαμε τον Γραμματέα της ΟΒ του 7ου ΕΠΑΛ, έναν πρωτοπόρο σύντροφο που ανησυχούσε για το πώς θα γίνει καλύτερο το σχολείο, που συντόνιζε τη δράση των μαθητών μέσα από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πάτρας. Χάσαμε έναν καλό αθλητή, μπασκετμπολίστα, που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και τη ζωντάνια να ξεχειλίζει.

Αγαπημένε μας Νίκο σού ευχόμαστε καλό ταξίδι. Με το ποδήλατό σου να ταξιδέψεις στις πιο όμορφες μέρες, αυτές που ονειρευτήκαμε ότι θα δούμε μαζί.

Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς σου και τα αδέρφια σου. Σύντροφε Νίκο, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα σε θυμόμαστε σε κάθε μικρό και μεγάλο που θα συμβαίνει στη ζωή μας. Σου δίνουμε την υπόσχεση ότι στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα παλεύουμε και για εσένα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις