Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρωτομαγιά όπως Πάσχα και πιο... αυστηρά

Πρωτομαγιά όπως Πάσχα και πιο... αυστηρά

Αυστηρά μέτρα για να μην γίνουν μαζικές μετακινήσεις το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Μέχρι τις 4 Μαΐου παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα σύμφωνα με τα τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις.

Πριν φτάσουμε όμως σε αυτό το σημείο, μεσολαβεί το κρίσιμο τριήμερο της Πρωτομαγιάς και τo σκηνικό στους δρόμους θα θυμίζει «Πάσχα». Μπλόκα της Αστυνομίας, drones και αυστηρός έλεγχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των μέτρων που πρόκειται να λάβουν οι Αρχές, για να εμποδίσουν όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν πέρα από την περιφέρεια του τόπου διαμονής τους.

οι πολίτες πρέπει να περιμένουν μέτρα αντίστοιχα με εκείνα που ίσχυαν το τριήμερο του Πάσχα. Ειδικότερα, τα μέτρα τα οποία σκέφτεται να εφαρμόσει η Ελληνική Αστυνομία είναι τα ίδια μέτρα τα οποία είχαν εφαρμοστεί και για το Πάσχα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επαναφοράς του προστίμου στα 300 ευρώ και της αφαίρεσης πινακίδων για όσους δεν συμμορφωθούν.

Τα μέτρα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς περιλαμβάνουν μπλόκα της Ελληνικής Αστυνομίας σε πάρκα, στο παραλιακό μέτωπο, στον Υμηττό και στα διόδια, ενώ θα στήσουν 150 σημεία για περιπολίες. Επίσης, θα υπάρχουν τα ηχητικά μηνύματα και τα drone της Αστυνομίας που θα περιπολούν, καθώς και στοχευμένες παρεμβάσεις σε περιπτώσεις συνωστισμού. Την ίδια στιγμή, θα εφαρμοστεί και οποιοδήποτε μέτρο ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε μετακίνηση από περιοχή σε περιοχή. Η οριστικοποίηση των μέτρων θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις