Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατάθεση στεφάνων στην παλαιά ασφάλεια της Πάτρας από μέλη του ΚΚΕ

Κατάθεση στεφάνων στην παλαιά ασφάλεια τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Για τα θύματα της χούντας

Κατάθεση στεφάνων για τα 53 χρόνια από τη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απριλίου του 1967 πραγματοποιήσαν μέλη του ΚΚΕ, σήμερα, Τρίτη 21 Απρίλη στις 10.30 π.μ., στο παλιό κτίριο της Ασφάλειας Πάτρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των βασανισθέντων αγωνιστών της 7ετίας και έλαβε χώρα στο κτίριο της παλιάς Ασφάλειας στην οδό Κανακάρη.

 Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων

Την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απρίλη, συμπληρώθηκαν 29 χρόνια από την φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του Γιώργου Παπασωτηρόπουλου 58 χρόνων, του Βασίλη Κυριακόπουλο 53, του Γιάννη Καυκά 25, της Όλγας Στραγγαλινού 25, του Δημήτρη Σεϊτανίδη 23 και της Γεωργίας Βέρρα 24 χρόνων.

Δυστυχώς λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού, ήταν απαγορευτική η πραγματοποίηση του ετήσιου μνημόσυνου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη απέτισαν φόρο τιμής στους συμπολίτες μας που έχασαν την ζωή τους από την έκρηξη της βόμβας. 

Η Αντιδήμαρχος σε δήλωσή της τόνισε:

«Είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και για να στείλουμε σαφές μήνυμα  ότι τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα όχι μόνο δε συνιστούν πολιτική πράξη, αλλά αντίθετα συνιστούν πράξη ενάντια στην κοινωνία κι ενάντια στην ίδια την ανθρώπινη ζωή».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις