Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Η αγαπημένη σειρά θα επιστρέψει με μια μεγάλη ανατροπή

Άγριες Μέλισσες: Η αγαπημένη σειρά θα επ...

Τι συμβαίνει με την Ασημίνα;

Οι συντελεστές της αγαπημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» για να εμποδίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού, ωστόσο σύντομα αναμένεται να επιστρέψει.

Σύμφωνα με το MyTv και τη Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα βαθιά πληγωμένη από την προδοσία του συζύγου της και των αδερφών της, συνεχίζει να είναι απόμακρη και τους πληγώνει με κάθε ευκαιρία, την ίδια στιγμή που το σατανικό σχέδιο με τη Μυρσίνη έχει τεθεί σε εφαρμογή.

 

Ο Νικηφόρος οπλίζεται με υπομονή και καθημερινά φροντίζει να της δείχνει πόσο πολύ την νοιάζεται και πόσο έχει μετανιώσει. Μάλιστα, της αποκαλύπτει ότι θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τα σχέδια του πατέρα του για την απαλλοτρίωση.

Η Ασημίνα στηρίζει την απόφασή του και δέχεται να τον βοηθήσει. Αυτή η υπόθεση τους φέρνει πιο κοντά. Είναι, ωστόσο αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης και να μην ακούσει κανέναν.

Παρ’ όλα αυτά, βλέπει τις προσπάθειες που κάνει ο Νικηφόρος και τις αναγνωρίζει. Από τη μία θέλει να ακούσει την καρδιά της και να τον συγχωρήσει, από την άλλη, όμως, το αγκάθι της προδοσίας του την τυρρανά.

Ποια θα είναι η κατάληξη;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight