Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας

Το Πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας

Του Ανδρέα Μαζαράκη

Στο πασχαλινό του μήνυμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας της ΝΔ Ανδρέας Μαζαράκης επισημαίνει:

Αυτό το Πάσχα θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, για όλους ανεξαιρέτως. Οι στιγμές που βιώνουμε, της αρρώστιας, του θανάτου, της στέρησης, του φόβου, μας κάνουν να γυρίσουμε πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Στα χρόνια εκείνα που δεν είχαμε περιουσίες, τραπεζικές καταθέσεις, δεν είχαμε απολύτως τίποτα. Το Πάσχα όμως μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πάλι ότι η ελπίδα μπορεί να μας λυτρώσει από όλα τα δεινά, αρκεί να εδράζεται στη στέρεα βάση του Δημιουργού μας. Του Δημιουργού μας που μας χάρισε τον υιό του τον μονογενή, για να μοιραστεί μαζί μας, τα βάσανά μας, τις θλίψεις μας, ως και τον θάνατο. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου μας δίνει την ευκαιρία, να επανασχεδιάσουμε όλα μας τα κενά, να επανεκτιμήσουμε τις σχέσεις μας, να κοιτάμε πιο συχνά προς τον ουρανό και πάνω απ' όλα να αισθανθούμε την αξία της ζωής.
Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους συμπολίτες μου, αλλά κυρίως στους γιατρούς, στους εθελοντές και σ' όλους τους λειτουργούς της υγείας, που εδώ και αρκετές εβδομάδες αφιερώνουν ώρες και ώρες, πέραν από τις ώρες της υποχρεωτικής τους εργασίας, ρισκάροντας την υγεία τους, την ίδια τους τη ζωή. Σ' αυτούς που γίνονται άγγελοι και θεραπεύουν τους ασθενείς όλων μας και που κάποιες φορές - ευτυχώς λίγες για τη Πατρίδα μας - τους συνοδεύουν στο θάνατο.
Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας οι μέρες που περνάμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Υπάρχουν όμως και τα θετικά μηνύματα. Αυτό το καιρό μπορέσαμε να νοιώσουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την αξία της οικογένειας, του σπιτιού, της αγάπης και της στοργής. Αλλά κυρίως το ότι οι θυσίες όλων μας έχουν φέρει τα ποθητά αποτελέσματα. Η χώρα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις κρουσμάτων, διασωληνομένων ασθενών, θανάτων και στις πρώτες θέσεις όσον αφορά τη υποδειγματική διαχείριση του μεγάλου αυτού προβλήματος. Η "ταπεινή" Ελλάδα υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός πρωθυπουργού που μοιάζει να έρχεται από το μέλλον, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση ολόκληρου του πλανήτη.
Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Είμαστε κοντά στο να κερδίσουμε τη μάχη με τον καταραμένο ιό.
Μέχρι τότε όμως είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε με αυστηρότητα το σεβασμό, στα περιοριστικά μέτρα.
Ας καλλιεργήσουμε την ελπίδα και την εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και στην υπεύθυνη κυβέρνησή του.
Ας καλλιεργήσουμε - περισσότερο από οτιδήποτε άλλο - την αλληλεγγύη μεταξύ μας.

Dr Ανδρέας Μαζαράκης
Καρδιολόγος
Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. ΑΧΑΪΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις