Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

5 συμβουλές στους μαθητές από το φροντιστήριο «Άνοδος»

5 συμβουλές στους μαθητές από το φροντισ...

Προσαρμόστηκε άμεσα και αποτελεσματικά στις συνθήκες του κορωνοϊού

Το φροντιστήριο Άνοδος, στηρίζοντας την προσπάθεια των μαθητών και των γονιών σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, στάθηκε δίπλα τους με όλα τα μέσα που μπορεί να διαθέσει ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός όμιλος με τεράστια εμπειρία και επιτυχία στο χώρο του, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, στηρίζει τους μαθητές του και τους γονείς με συνεχή επικοινωνία και καθοδήγηση, χρησιμοποιεί σύγχρονες πλατφόρμες για να έχουν οι μαθητές το απαιτούμενο υλικό τόσο για τα μαθήματά τους όσο και για την ενημέρωση σχετικά με το μηχανογραφικό και τις σχολές. Παρέχει στους μαθητές του πρόγραμμα διδασκαλίας εξ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ύλης κάθε τάξης, έχοντας πάντα ως γνώμονα την αποτελεσματική προετοιμασία των μαθητών και μειώνοντας αντίστοιχα τα δίδακτρα.

Η εμπειρία των εκπαιδευτικών της Ανόδου είναι ο ασφαλής οδηγός σ’ αυτήν την δύσκολη συγκυρία. Μιλήσαμε λοιπόν με τους ιδιοκτήτες του Φροντιστηρίου και μας είπαν 5 συμβουλές για όλα τα παιδιά αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

 

Οι συμβουλές είναι οι εξής:

  • Να έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διαβάσματος προτιμώντας πρωινές και απογευματινές ώρες και να προσπαθούν να μην αποκλίνουν απ’ αυτό. Είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστούν, αφού δεν υπάρχει η πίεση του σχολείου. Επιπλέον, έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να καλύψουν τα όποια κενά τους με παραπάνω μελέτη.
  • Να κοιμούνται επαρκώς, αποφεύγοντας να ξενυχτούν με κινητό, υπολογιστή κ.λ.π., ώστε να ξεκουράζονται.
  • Να παρακολουθούν ανελλιπώς τα διαδικτυακά μαθήματα του φροντιστηρίου και να είναι συνεπείς στις εργασίες και στα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου
  • Να ασκούνται καθημερινά σωματικά, εντός ή εκτός σπιτιού, προκειμένου να χαλαρώνουν. Σε περίπτωση που νιώθουν αγχωμένα, να μη διστάζουν να μιλούν με τους καθηγητές τους και με τους υπεύθυνους του φροντιστηρίου.
  • Να μην αποπροσανατολίζονται από φήμες , διαδόσεις σχετικά με τις Πανελλήνιες, τη σχολική χρονιά κ.λ.π. Πρέπει να συνεχίσουν απερίσπαστοι την προσπάθεια, ώστε να είναι έτοιμοι όποτε ξαναρχίσει το σχολείο ή γίνουν οι Πανελλήνιες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις