Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εν μέσω κορωνοϊού το ΕΑΠ ζητά από τους φοιτητές να προπληρώσουν τα δίδακτρα του 2021!

Εν μέσω κορωνοϊού το ΕΑΠ ζητά από τους φ...

Ενημέρωσε με Mail τους φοιτητές

Την ίδια στιγμή που η οικονομία της χώρας πλήττεται, που χιλιάδες συμπολίτες έχουν χάσει τις θέσεις εργασίας τους και η πλειοψηφία υποαπασχολείται λόγω κορωνοϊού, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποφάσισε να αλλάξει οικονομική πολιτική έναντι των φοιτητών, όχι προς την κατεύθυνση της διευκόλυνσής τους, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά απεναντίας ζητώντας προκαταβολικά τα δίδακτρα του επόμενου διδακτικού έτους 2020-2021 από τον Ιούνιο! Καλούνται δηλαδή να πληρώσουν οι φοιτητές χωρίς να γνωρίζουν καν αν θα έχουν περάσει τις φετινές εξετάσεις. Καθώς όσοι δεν περάσουν στις εξετάσεις του Ιουνίου, έχουν τη δυνατότητα να τις επαναλάβουν στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο θα πρέπει ήδη να έχουν πληρώσει δυο από τις τρεις δόσεις των μαθημάτων του επόμενου έτους. 

Με ένα E-mail ενημέρωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο τους φοιτητές του ότι πρέπει να καταβάλουν την πρώτη δόση από τον Ιούνιο και την τελευταία τον Αύγουστο! Μέχρι τώρα, η πληρωμή γινόταν από τον Αύγουστο και έως τα τέλη Ιανουαρίου και μάλιστα σε 6 δόσεις, αντί για τρεις.

Την ίδια στιγμή μάλιστα σε πρόσφατη ανακοίνωση του προέδρου τoυ ΕΑΠ κ. Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα προαναγγέλλεται ακύρωση των προγραμματισμένων εξετάσεων του Ιουνίου με φυσική παρουσία και αντικατάστασή τους με διαδικτυακές εξετάσεις. Μάλιστα γι αυτή την επιλογή ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές όχι μόνο από τους φοιτητές αλλά και από καθηγητές που κάνουν λόγο για λογισμικό που υπάρχει ήδη στο ΕΑΠ, ενώ αγοράζεται νέο. 

 

 

 

Το email που εστάλη προς τους φοιτητές

Αγαπητές/τοί φοιτήτριες/τές,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την περίοδο δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 για τα Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Η δήλωση των νέων Θεματικών Ενοτήτων θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 και ώρα 12:00 πμ.

Επίσης, η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής σας θα πραγματοποιηθεί με τον κωδικό πληρωμής με τον επιθυμητό τρόπο σύμφωνα με τα ακόλουθα:  με χρήση πιστωτικής κάρτας από (2) έως (8) άτοκες δόσεις, εφάπαξ με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, ή σε τρεις (3) δόσεις μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό κατάστημα ή internet banking ως εξής: 1η δόση με την επανεγγραφή, 2η δόση έως και 15 Ιουλίου και 3η δόση έως και 14 Αυγούστου, σύμφωνα με τις οδηγίες οικονομικής καταβολής, οι οποίες θα αναρτηθούν την προβλεπόμενη περίοδο.

Κατά την προαναφερθείσα περίοδο για να προχωρήσετε στη δήλωση θα πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ κάνοντας  χρήση των προσωπικών σας κωδικών επιλέγοντας την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων». Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να αναρτηθούν κατά την περίοδο δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις