Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΙΝΑΛ κατά Γεωργιάδη: Προκαλεί το κοινό αίσθημα και εκθέτει την κυβέρνηση

ΚΙΝΑΛ κατά Γεωργιάδη: Προκαλεί το κοινό ...

Kαλεί τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να απαντήσει

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος, το Κίνημα Αλλαγής καταφέρεται κατά του υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και καλεί τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, να απαντήσει.

Υποστηρίζει συγκεκριμένα το ΚΙΝΑΛ: «Για άλλη μια φορά, ο λαλίστατος υπουργός Ανάπτυξης προκαλεί το κοινό αίσθημα και εκθέτει την κυβέρνηση. Αφού μας είπε ότι θα ήταν "περιττή" η οικονομική ενίσχυση σε μια περίοδο που μετράμε δεκάδες χιλιάδες απολύσεις και η εργασιακή ανασφάλεια μεγαλώνει, συνέχισε απτόητος "βαπτίζοντας" λίγο-πολύ τους μακροχρόνια άνεργους αδήλωτους εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους.

Αν ο κ. υπουργός έχει στοιχεία ότι απασχολούνται κάπου παράνομα οι 300.000 άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, που ακόμη και μετά τις εξαγγελίες δεν δικαιούνται το επίδομα των 400 ευρώ, τότε υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα. Γιατί αυτό σημαίνει ότι με την ανοχή του ίδιου, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και αφήνουν ανεξέλεγκτη πλήρως την αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εργασιακή ζούγκλα. Ο υπουργός Εργασίας οφείλει να απαντήσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις