Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Πατρέων συμμετέχει στην «Ημέρα Δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ»

Ο Δήμος Πατρέων  συμμετέχει στην «Ημέρα ...

θα συμμετέχει στην ημέρα δράσης, Τετάρτη 15 Απριλίου

Ο δήμος της Πάτρας θα συμμετέχει την αυριανή (15-4-2020) «Ημέρα Δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ» που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Η Δημοτική Αρχή θα παραβρεθεί σε σούπερ μάρκετ της πόλης για να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων σε αυτά.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, πραγματοποιεί αυτό το διάστημα, μαζί με αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών, περιοδεία σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης μας.

Συζητούν με τους εργαζόμενους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο εργασίας τους αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, για τα μέτρα ατομικής τους προστασίας και προφύλαξης και το αν αυτά επαρκούν, δεδομένου ότι είναι εργαζόμενοι «πρώτης γραμμής» που έρχονται σε άμεση και συνεχή επαφή με τους πολίτες.

Το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής, για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, αλλά και για τους καταναλωτές, ήταν έκδηλό από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία γι’ αυτό και οι συγκεκριμένες περιοδείες θα συνεχιστούν, για όσο διαρκέσουν τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις