Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

41 τουρίστες σε "καραντίνα" σε κάμπινγκ της Θεσπρωτίας

Φωτογραφία ΑΠΕ

Φωτογραφία ΑΠΕ

Στο Δρέπανο Θεσπρωτίας

Νιώθουν «εγκλωβισμένοι αλλά ασφαλείς». Βρίσκονται μακριά από τις πατρίδες τους, στο κάμπινγκ του Δρεπάνου στην Θεσπρωτία. Πρόκειται, για 41 τουρίστες από διάφορες χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι από τον περασμένο Δεκέμβριο ξεκίνησαν τον γύρο της Ελλάδας με τροχόσπιτα και η πανδημία του κορονοϊού τους βρήκε στις ακτές της Ηπείρου.

Με την μέριμνα της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου και στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης, οδηγήθηκαν στο Δρέπανο, σε ένα παραλιακό χώρο που όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, απολαμβάνουν την κάθε μέρα με αίσθημα ασφάλειας.

Κάποιοι θα ήθελαν να επιστρέψουν. Όμως η ιταλικές αρχές δεν τους δέχονται. Κάποιοι άλλοι, ανυπομονούν να τελειώσουν τα μέτρα πρόληψης, για να συνεχίσουν το πολύμηνο ταξίδι τους και να γνωρίσουν κάθε γωνία της Ελλάδας.

Η Κάρολ και ο Φιλ είναι από την Μεγάλη Βρετανία. Τους συναντήσαμε στο Δρέπανο, έξω από το τροχόσπιτο να χαίρονται την ηλιόλουστη μέρα. Μας μίλησαν με ένα πλατύ χαμόγελο. Η συνομιλία έγινε από απόσταση, καθώς μας χώριζε ο φράχτης του κάμπινγκ.

«Είμαστε από το Γιορκσάιρ . Φτάσαμε στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη τηον περασμένο Νοέμβριο, από όπου ξεκίνησε το μεγάλο μας ταξίδι στη χώρα σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις