Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περιοριστικά μέτρα: Μπλόκα από σήμερα σε διόδια, λιμάνια και αεροδρόμια – Στα 300 ευρώ το πρόστιμο - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά

Από σήμερα στις 6 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία ξεκινά ελέγχους ενόψει της εξόδου του Πάσχα με μπλόκα και ελέγχους στα διόδια, στα αεροδρόμια, στους εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους εξόδου και στα λιμάνια.

Η μάχη συνεχίζεται τόνισε ο Ν. Χαρδαλιάς και τόνισε πως "ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας για τη μάχη για την αναχαίτιση του κορωνοϊού. Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η ανάγκη να προστατεύσουμε την ύπαιθρο και τα χωριά και τα νησιά μας μας επιβάλλει να προχωρήσουμε σε νέες αποφάσεις."

Έτσι εδώ και λίγα λεπτά και από τις 6 το απόγευμα σε όλα τα διόδια και σε όλους τους περιφερειακούς δρόμους θα υπάρχουν μπλόκα σε όλα τα ΙΧ και όλα τα οχήματα σε 24ωρη βάση.

Αντίστοιχα ενημέρωσε πως το Λιμενικό Σώμα έχει πάρει ήδη εντολή και προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς.

Όσον αφορά στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και στα ΚΤΕΛ θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμων κατοίκων προς τη φερόμενη βάση της Ε1 δήλωση της μόνιμης κατοικίας και χωρίς δυνατότητα επιστροφής μέχρι τη λήξη των γενικών μέτρων. Εξαιρούνται, είπε, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμαάτων Ασφλείας καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το τεχνικό προσωπικό κρίσιμων υποδομών του κράτους.

Ανέφερε ακόμα ότι στις περιπτώσεις που θα διαπιστωθεί άσκοπη μετακίνηση, εκτός του νομού κατοικίας, το πρόστιμο θα διπλασιάζεται στα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και το όχημα θα επιστρέφει από εκεί όπου ξεκίνησε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις