Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Τον τσάκωσαν για κλοπές σε κρεοπωλεία και αρτοποιείο!

Πύργος: Τον τσάκωσαν για κλοπές σε κρεοπ...

Είχε κλέψει 140 κιλά κρέας

Συνελήφθη, επ αυτοφώρω, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης σήμερα τα ξημερώματα, αποπειράθηκε να διαρρήξει αρτοποιείο, στον Πύργο, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν στον δράστη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν, διαρρηκτικά εργαλεία, δυο μαχαίρια, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γάντια, και ένα μπρελόκ με κλειδί μοτοποδηλάτου.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει, από την 13/12/2019 έως και την 24/03/2020, στον Πύργο, ακόμα δυο κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε κρεοπωλεία, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ από τις ταμειακές μηχανές, 140 κιλά κρέατος, ένα μοτοποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις