Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το σπιράλ για την ολιγωρία του Δήμου Πατρέων

Το σπιράλ για την ολιγωρία του Δήμου Πατρέων

«Απαιτούνται πρωτοβουλίες, αντίστοιχες με άλλων Δήμων της χώρας» , αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης

Στην ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Σπιράλ της Πάτρας αναφέρεται:

Η εποχή του κορωνοϊού έχει πλέον εμπεδωθεί στη χώρα και στην πόλη. Όλα λειτουργούν αλλιώς και όλα απαιτούν μια διαφορετική διαχείριση, ειδικά από τους τοπικούς άρχοντες που έχουν την ευθύνη της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών. Τι συμβαίνει στην Πάτρα, μετά το αρχικό μούδιασμα; Δυστυχώς, μηδενική διάθεση ανάληψης πρωτοβουλιών από το Δήμο, για τα στοιχειώδη. 

Οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού για βοήθεια, φροντίδα και στήριξη έχουν διαφοροποιηθεί και αυξηθεί. Η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών από τον Δήμο αποτελεί αδήριτη ανάγκη για κάποιους συνδημότες. Όλοι πλέον χρειάζονται κάποιου είδους πληροφορία, ενημέρωση ή και μέριμνα. Τι κάνει ο Δήμος Πατρέων για αυτά;

 

ΤΕΤΡΑΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Γιατί δεν προχωρά ο Δήμος Πατρέων στη δημιουργία και τη δημοσίευση ενός τηλεφωνικού αριθμού που θα οδηγεί σε τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας των δημοτών, με 24ωρη εξυπηρέτηση; Η παροχή πληροφοριών για ποικίλα θέματα που άπτονται των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε θα διευκόλυνε πολλούς Πατρινούς και θα δημιουργούσε ένα κλίμα ασφάλειας σε όλους.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Αναρωτιόμαστε αν στην παροχή υπηρεσιών από τον Δήμο προς τους συμπολίτες μας, προβλέπεται εθελοντική συμμετοχή; Γνωρίζουμε καλά πως μεμονωμένοι πολίτες καθώς και οργανωμένες συλλογικότητες θέλουν να προσφέρουν, καθένας με τον τρόπο και στον τομέα του, αλλά απουσιάζει ένας κεντρικός δημοτικός συντονισμός.

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιατί η ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων παραμένει ακόμα και σήμερα ένα όργανο προπαγάνδας υπέρ της δημοτικής αρχής και δεν μετατρέπεται σε ένα μέσο ενημέρωσης για τις νέες συνθήκες; Έστω ένα μέρος του site θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, προκειμένου οι δημότες να ενημερώνονται για ποικίλα θέματα, από την υγεία και την καθημερινότητα, μέχρι την πάσης φύσεως εξυπηρέτηση και την ψυχαγωγία.

 

Καιρό τώρα, πολλοί άλλοι Δήμοι της χώρας έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικές με όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα. Ζητάμε από τον κ. Πελετίδη, να πάψει να λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος που μόνο καταγγέλλει, διεκδικεί, κρίνει και επιρρίπτει ευθύνες αλλού. Έχει την υποχρέωση, ως Δήμαρχος Πατρέων, να φροντίσει τους δημότες του, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ας το κάνει, έστω τώρα. Εφαρμόζοντας τις παραπάνω ιδέες ή όποιες εκείνος θεωρεί πιο πρόσφορες.

 

#μένουμε_σπίτι

#δίνουμε_αίμα

#ενσυναίσθηση

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις