Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

1ο Online Mindspace MeetUp για τον κορωνοϊό με την Κατερίνα Πραματάρη

1ο Online Mindspace MeetUp  για τον κορω...

Στις 12 Απριλίου

Τα Meetup είναι μια πρωτοβουλία του Mindspace με στόχο τη συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Οι μέντορες μας, είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και να σας κατευθύνουν να κάνετε την ιδέα σας πράξη!

Το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι:

Covid-19: Ευκαιρίες και απειλές στην παγκόσμια οικονομία

Το Mindspace έχοντας επίγνωσή των συνθηκών και θέλοντας να δώσει μια νότα αισιοδοξίας, διοργανώνει το πρώτο online MeetUp δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία της κυρίας Κατερίνας Πραματάρη, η οποία θα τοποθετηθεί γύρω από το οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει η πανδημία του COVID-19 σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο και τους ενδεχόμενους τρόπους αντιμετώπισης και διεξόδους για τις ελληνικές Startups.

Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει Networking, τόσο με τον ίδιο τον ομιλητή όσο και με μέλη του Mindspace.

Το live θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12/04 στις 7 μ.μ. από τον επίσημο λογαριασμό της Mindspace στο Facebook και στο YouTube.

Ø  Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας για το live!!

https://www.eventbrite.com/e/covid-19-tickets-101634581770?fbclid=IwAR0Z9HgqVijV8RuPvsL8YHiVVKyHqUGjKGd7WkgbDL4KBnhapdJw3m3RP3E

Σύντομο βιογραφικό ομιλητή

Η Κατερίνα Πραματάρη είναι Partner στο Uni.Fund (http://uni.fund), ένα από τα νέα funds που δημιουργήθηκαν μέσω του Υπερταμείου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (Equifund) με προσανατολισμό στην καινοτομία (Innovation Window) και τη μεταφορά τεχνολογίας (Technology Transfer) και στόχο τη χρηματοδότηση ομάδων και επιχειρήσεων σε pre-seed και seed στάδια.

Έχει σημαντική επιχειρηματική εμπειρία, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στην Procter&Gamble στις Βρυξέλλες και ως ιδρυτικό μέλος σε δύο εταιρίες τεχνολογίας. Είναι επίσης Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) και θεωρείται top expert σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα πεδία του ηλεκτρονικού εμπορίου, της επιχειρηματικής αναλυτικής και του Internet of Things (IoT), όπου έχει δημοσιεύσει ευρέως και έχει επιβλέψει πλήθος διδακτορικών και ερευνητικών έργων.

Η Κατερίνα έχει επίσης την επιστημονική ευθύνη της θερμοκοιτίδας ACEin του ΟΠΑ, η οποία έχει βραβευτεί για τη συμβολή της στη διασύνδεση Πανεπιστημιακών start-ups με τις επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια έχει υποστηρίξει περισσότερες από 200 ομάδες και έχει συντονίσει πολλαπλές δράσεις στήριξης της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας (όπως bootcamp επιχειρηματικότητας, τον Πανεπιστημιακό Διαγωνισμό Ennovation, το Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας ΥES, κ.ά.). Computers and OR, Supply Chain Management-An International Journal, Journal of Information Technology, International Journal of Information Management.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις