Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαββατοκύριακο με καιρική επιδείνωση - Βροχές και καταιγίδες στη χώρα

Σαββατοκύριακο με καιρική επιδείνωση - Β...

Επιμένει το χειμωνικάτικο σκηνικό του καιρού

Επιμένει σε χειμωνιάτικο φόντο ο καιρός, καθώς διατηρούνται οι χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την επικράτεια, ενώ το Σάββατο αναμένουμε και νέα επιδείνωση, με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα σε πολλές περιοχές.

Το Σάββατο αναμένονται στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και από το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Χιοονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά, νοτιοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 και από τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σποραδικές καταιγίδες και την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8, στο Αιγαίο τοπικά 9 και πιθανόν 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις