Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Χάλασαν ξαφνικά όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας" - 497 παραβάσεις σε 9 ώρες την Κυριακή

"Χάλασαν ξαφνικά όλα τα υδραυλικά τ...

Κρούσματα ανευθυνότητας κατήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Συνολικά 497 παραβάσεις του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, βεβαιώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, σήμερα Κυριακή από τις 06:00 το πρωί έως τις 15:00, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, για τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 196 στην Αττική, 57 στα Ιόνια Νησιά, 40 στη Θεσσαλονίκη, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 34 στην Πελοπόννησο.

Επίσης, 28 στην Κρήτη, 22 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 18 στην Ηπειρο, 15 στη Θεσσαλία, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στο Νότιο Αιγαίο, 6 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται, ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 7.103 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

«Την Παρασκευή χάλασαν ξαφνικά όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας»

Κρούσματα… ανεύθυνης εφευρετικότητας των Ελλήνων προκειμένου να σπάσουν την καραντίνα κατήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για αυστηρή τήρηση των μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.

«Την Παρασκευή έσπασαν τα τηλέφωνα, ξαφνικά χάλασαν όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αναφερόμενος στους τρόπους που μηχανεύτηκαν ορισμένοι για να σπάσουν την καραντίνα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια,  διευκρινίζοντας πως η απόφαση αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο σε αυτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις