Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απ. Κατσιφάρας: Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα...

Απ. Κατσιφάρας: Η κυβέρνηση βάζει την Πα...

... και η Περιφερειακή αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κι επικεφαλής της παράταξης "Δικαίωμα στην Πρόοδο" Απόστολος Κατσιφάρας για τη διάλυση των συμβάσεων της Πατρών-Πύργου από τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή, αναφέρει τα εξής: 

"Η κυβέρνηση διαλύει τις υφιστάμενες εργολαβίες για το δρόμο Πατρών-Πύργου χωρίς να έχει ολοκληρώσει καμία από τις ενέργειες για τις οποίες είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά το πολύπαθο έργο της Πατρών-Πύργου γίνεται αντικείμενο πολιτικών ελιγμών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργού, ο οποίος εκμεταλλεύεται τη γενικότερη κατάσταση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη μελέτη κόστους-οφέλους για την πρόταση της σχετικά με τη μετατροπή του έργου σε ΣΔΙΤ και κατά συνέπεια να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου δημιουργεί τετελεσμένα, ώστε να παρουσιάσει την πρόταση της ως μονόδρομο πλέον.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η Περιφερειακή Αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής εκτός και εάν συντάσσεται με την ακολουθούμενη πολιτική αλλά κρύβεται πίσω από αυτήν.

Δεν αξίζει στη Δυτική Ελλάδα αυτή η αντιμετώπιση."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις