Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πού είναι οι Έλληνες μεγιστάνες στον αγώνα κατά του κορωνοϊού;

Πού είναι οι Έλληνες μεγιστάνες στον αγώ...

Την ίδια ώρα ο όμιλος της Louis Vuitton αντί για αρώματα παράγει πλέον αντισηπτικά!

Η Ελλάδα διαθέτει αυτή τη στιγμή κάτι πάνω από 180 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ειδικά για τον κορωνοϊό. Είναι σαφές ότι θα χρειαστούμε πολύ περισσότερες, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Τα νοσοκομεία μας πάσχουν, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας δίνουν αγώνα άοπλοι.

Πού είναι λοιπόν αυτή τη στιγμή οι πλούσιοι Έλληνες; Που είναι το εφοπλιστικό λόμπι που έχει βοηθηθεί τόσες και τόσες φορές με ελαφρύνσεις από το κράτος, που είναι οι billionaires που θέλουν μάλιστα να έχουν λόγο στα δημόσια πράγματα; Που είναι οι δισεκατομμυριούχοι αυτού του τόπου; Που είναι οι βιομήχανοί μας;

Ο όμιλος Zara έκλεισε πάνω από 3.500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και επιστράτευσε τα εργοστάσιά του για την παραγωγή φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης. Ακόμη και ο όμιλος της Louis Vuitton  αντί για αρώματα παράγει πλέον αντισηπτικά. Τι κάνουν την ίδια ώρα στην Ελλάδα επιχειρηματίες όπως ο ιδιοκτήτης του Jumbo κ. Βακάκης; Τι κάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου; Τι κάνουν οι  μεγιστάνες; Τώρα είναι η ώρα τους. Κάποιοι έχουν ήδη συνδράμει με αναπνευστήρες κ.α. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά τους. Σήμερα. Δεν έχουμε περιθώρια για καθυστερήσεις αυτή την ώρα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις