Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Με μάσκες και ειδικές στολές η κηδεία του 67χρονου

Κορωνοϊός: Με μάσκες και ειδικές στολές ...

Ελάχιστοι τον αποχαιρέτησαν

Με ειδικές φόρμες προστασίας, μάσκες, γυαλιά και γάντια τελέστηκε στην Αμαλιάδα, το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και περιφερειακού συμβούλου, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη. Ο 66χρονος, ο οποίος έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, στο Ρίον, στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15 τα ξημερώματα.

Η απαγόρευση των συναθροίσεων αλλά και ο φόβος για διασπορά του ιού δεν επέτρεψαν σε φίλους και γνωστούς να του πουν το στερνό αντίο. Εκεί ήταν μόνο η γυναίκα του, τα δύο του παιδιά και ελάχιστοι έξω από την εκκλησία. Όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν απόσταση ο ένας από τον άλλον.

Εκείνοι που ανέλαβαν να κουβαλήσουν το φέρετρό του φορούσαν ειδικές στολές και μάσκες, ενώ λιγοστοί συγγενείς του νεκρού βρέθηκαν στην κηδεία, αλλά δε μπορούσαν να πλησιάσουν το φέρετρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις