Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προτείνουν τίτλους καινούριων, συναρπαστικών βιβλίων ως "αντίδοτο" στον κορωνοϊό

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προτείνουν τίτλους...

Πρόκειται για βιβλία που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο σε ανακοίνωση τους αναφέρουν πως λόγω των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, μπορεί να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, η αναγνωστική δίψα όμως δεν σταματάει ποτέ. Γι’ αυτό και οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν 11 βιβλία – προτάσεις για να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη μας και να περάσουμε δημιουργικά και ευχάριστα τον αρκετό πλέον ελεύθερο χρόνο μας αλλά και για να γεμίσουμε το σαλόνι μας με εικόνες και συναισθήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα βιβλία μέσω του e-shop των εκδόσεων Μεταίχμιο αλλά και μέσω των βιβλιοπωλείων που συνεχίζουν να εξυπηρετούν τον κόσμο με ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Ανάμεσα στους τίτλους καινούριων βιβλίων που προτείνει το Μεταίχμιο και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, είναι το αστυνομικό μυθιστόρημα «Οι Επτά θάνατοι της Έβελιν Χάρντκαστλ» του Βρετανού συγγραφέα Stuart Turton (ένα κλασικό βιβλίο μυστηρίου ξαναειπωμένο με τον τρόπο της γενιάς του Netflix), «Ο Τόπος» της σημαντικής, σύγχρονης Γαλλίδας συγγραφέως Annie Ernaux, το βιβλίο σταθμός «ΥποΓαία, ένα Ταξίδι στα βάθη της Γης και του χρόνου» του Robert MacFarlane, που συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα βιβλία του 21ου αιώνα σύμφωνα με τον The Guardian, και το βιβλίο – μελέτη «1909: Η Μετάβαση της Ελλάδας στον 20ο αιώνα» του Σωτήρη Ριζά.

Επίσης στα προτεινόμενα νέα βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο είναι και το παιδικό «Το αγόρι που μεγάλωνε δράκους» αλλά και ένα βιβλίο που θα μιλήσει κατευθείαν στη ψυχή κάθε ανθρώπου, το «Απώλεια-Πένθος-Κατάθλιψη» γραμμένο από τους Νίκο και Αιμιλιανό Σιδέρη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture