Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες μέλισσες: Τι θα βλέπαμε αν δεν τις «έκοβε» ο κορωνοϊός

Άγριες μέλισσες: Τι θα βλέπαμε αν δεν τι...

Άγνωστο πότε θα επιστρέψουν

Κορονοϊός – Άγριες Μέλισσες 1-0… για την ώρα τουλάχιστον. Η δημοφιλής σειρά Άγριες μέλισσες κατέβασε, προσωρινά, ρολά και το Διαφάνι μπήκε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Το σενάριο, ωστόσο, έχει προχωρήσει αρκετά μπροστά και όταν… όποτε… επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες, η ζωή των ηρώων θα αλλάξει -όχι λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’CLOCK η Σοφία Τσίρκα, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να πολεμήσει τον Δούκα και να υπερασπιστεί τους αγρότες. Έτσι, καταφέρνει να αποσπάσει από τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν ώστε να σαμποτάρει το σχέδιο για τη βιομηχανική ζώνη.

Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος καταφέρνει να πείσει την Ελένη ότι την αγαπά και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία να της το αποδείξει. Οι δυο του είναι και πάλι ζευγάρι και περνούν μαζί μικρές στιγμές ευτυχίας, οι οποίες όμως, δεν διαρκούν πολύ, καθώς και οι δύο έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αυτό γιατί ένα γράμμα που φτάνει για τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.

Ο φάκελος περιέχει ένα σκίτσο. Ο ταξίαρχος, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Άγριες Μέλισσες: Δεν του δίνει διαζύγιο

Στο μεταξύ, ενώ ο Βασταρδής ζητά από τη Θεοδοσία να παρατήσει τον σύζυγό της και να φύγει μαζί του, ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται τη σχέση τους και ζητά από τη Θεοδοσία να χωρίσουν. Εκείνη, όμως, αρνείται πεισματικά να του το δώσει καταδικάζοντας και τους δύο στη δυστυχία.

Η Πηνελόπη ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Μελέτης αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της.

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη. Ο Δούκας εξοργίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει ότι είναι ψέμα, αλλά εκείνος της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight