Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Universal Music, Λούσιαν Γκρενγκ νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Universal Musi...

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν σε πάρτι για τα γενέθλια του στο Madison club στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια

Ο Σερ Λούσιαν Γκρενγκ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Universal Music Group, υποβλήθηκε σε εξέταση, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Billboard.

Μέχρι τώρα δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς ο Λούσιαν Γκρενγκ προσβλήθηκε από τον μεταδοτικό ιό και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το έγκυρο Variety η τελευταία δημόσια εμφάνιση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Universal Music Group ήταν στο πάρτι για τα 60α του γενέθλια, στο Madison Club στο La Quinta του Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια στις 29 Φεβρουαρίου, στο οποίο παρέστησαν πολλά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ. 

Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις στο Madison Club έκλεισαν μόλις έγινε γνωστό ότι ο Λούσιαν Γκρενγκ νόσησε, σύμφωνα με το Variety, το οποίο επικαλείται πηγές, καθώς η διεύθυνση του θέρετρου δεν απάντησε στο αίτημα για σχόλιο.

Η έδρα του Universal Music Group στη Σάντα Μόνικα, Καλιφόρνια, έκλεισε αργά την Παρασκευή όταν έγινε γνωστό ότι εργαζόμενος στον όμιλο - ο οποίος προφανώς ήταν ο Λούσιαν Γκρενγκ - βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όλοι οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα κτίρια, αν και η οδηγία ανακοινώθηκε προς το τέλος της ημέρας, όταν το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είχε είτε αποχωρήσει για το σαββατοκύριακο είτε εργαζόταν ήδη από το σπίτι.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight