Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τα βλέπετε όλα μαύρα; Δείτε τη λευκή οπτασία Μάργκο Ρόμπι ως ambassador του Gabrielle

Τα βλέπετε όλα μαύρα; Δείτε τη λευκή οπτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H πανέμορφη σταρ κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει την ιδέα της φωτεινότητας στην τελευταία πρόταση της αρωματοποιίας Chanel

Gabrielle. Η πεμπτουσία μιας γυναίκας. Ένα φωτεινό, μοναδικά θηλυκό άρωμα, που αντιπροσωπεύει η λαμπερή, καλλονή σταρ  η Μάργκο Ρόμπι είναι το Gabrielle Chanel Essence. H αυστραλέζα ηθοποιός και ένα από τα νέα πρότυπα ομορφιάς παγκοσμίως, έγινε το πρόσωπο της τελευταίας αρωματικής καμπάνιας του κορυφαίου παριζιάνικου οίκου, ντυμένη στα λευκά. Ως ambassador της αρωματοποιίας Chanel– με προσωπική επιλογή και επιθυμία του αξέχαστου Karl Lagerfeld- διαδέχεται τις προηγούμενες καστανές μούσες Κίρα Νάιτλι και Κρίστεν Στιούαρτ, για να ενσαρκώσει μια οπτασία φωτεινότητας.

Πέρα από το σαγηνευτικό παρουσιαστικό της 28χρονης Ρόμπι, το διάσημο label την έχρισε πρέσβειρα και χάρη στην προσωπικότητα και το ταλέντο της. Αλλωστε, κέρδισε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις στην ταινία του Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ» στο πλευρό των super stars Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Με δημιουργό τον Olivier Polge σε συνεργασία με το Chanel Laboratory of Fragrance Creation and Development,  η οσφρητική ερμηνεία του Gabrielle αφήνει μια πλούσια, αισθησιακή και ζεστή αίσθηση αποτελώντας μια υπέροχη shopping πρόταση δώρου εν όψει Πάσχα. (Εάν τελικά μπορέσουμε να το γιορτάσουμε φέτος… )

Με σύνθεση από τέσσερα λευκά λουλούδια, που αγαπά πολύ η Chanel (γιασεμί, ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς και tuberose), μας χαρίζει μια εικόνα άνοιξης και ελπίδας, δηλαδή την ψευδαίσθηση που χρειαζόμαστε τέτοιες μέρες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View