Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκλεψε μηχανή, τράκαρε και τον έπιασαν

Πάτρα: Έκλεψε μηχανή, τράκαρε και τον έπιασαν

Χειροπέδες σε 48χρονο


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών ,ένας 48χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Πάτρα, αναφέρει η αστυνομία.

 

 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 26χρονη Ελληνίδα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε  ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πατρών, για το αδίκημα της έκθεσης.


Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις  αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 27, 24 και 42 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών ,ένας 48χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις