Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σέξι όσο ποτέ ο 52χρονος Ντάνιελ Κρεγκ στο περιοδικό GQ

Σέξι όσο ποτέ ο 52χρονος Ντάνιελ Κρεγκ σ...

Υπομονή έως το Νοέμβριο για το "No Time to Die" αφού άλλαξε η πρεμιέρα του λόγω κορωνοϊού

Τα 52 του χρόνια έκλεισε αισίως πριν λίγες μέρες στις 2 Μαρτίου ο άκρως γοητευτικός, James Bond - Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος δεν φαίνεται να επηρεάστηκε και να απογοητεύτηκε που η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» όπου πρωταγωνιστεί, άλλαξε ημερομηνία πρεμιέρας λόγω της μεγάλης αναστάτωσης από την εξάπλωση του κορωνοϊού και πήγε για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Όπως γράφει το flix.gr, o Daniel Craig επανορθώνει για την αναβολή του «No Time to Die» με την πιο σέξι φωτογράφηση που έκανε ποτέ για λογαριασμό του περιοδικού GQ που κυκλοφορεί.

Με τίτλο «Η Καρδιά ενός Δολοφόνου: Πώς ο Ντάνιελ Κρεγκ Άλλαξε τον Τζέιμς Μποντ για Πάντα», το GQ κυκλοφορεί ερήμην της αναβολής του «No Time to Die», γιατί απλά ξέρει πως η φωτογράφηση του Λάχλαν Μπέιλι που διαθέτει, είναι σχεδόν ισοδύναμη του εκτοπίσματος της ταινίας που θα δούμε τελικά το Νοέμβριο του 2020, όπως χαρακτηριστικά γράφει το flix.gr.

Η φωτογράφηση είναι πράγματι εξαιρετική και βγάζει όλο το σεξ απήλ του πολύ επιτυχημένου ως Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ. Αυτή θα είναι και η τελευταία του εμφάνιση ως πράκτορας 007 στον κινηματογράφο.

Όλες οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr

H ταινία όταν με το καλό κυκλοφορήσει, αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight