Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Στους Αγίους Τόπους είχε ταξιδέψει και το κρούσμα από τη Δάφνη Αττικής

Κορωνοϊός: Στους Αγίους Τόπους είχε ταξι...

Ιχνηλατούνται οι επαφές του ασθενή

Στους Αγίους Τόπους είχε ταξιδέψει η γιαγιά μαθητή από τη Δάφνη Αττικής που διαγνώστηκε με κορωνοϊό. 

Αρχικώς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι πρόκειται για το 46ο κρούσμα. Ωστόσο, αργά το απόγευμα διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για την γιαγιά μαθητή η οποία είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους. Το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με πηγές του υπ. Υγείας, συγκαταλέγεται σε αυτά που είχε ανακοινώσει ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας, νωρίτερα το μεσημέρι.

Η παρεξήγση προκλήθηκε όταν από τον Δήμο Δάφνης Αττικής, ανακοινώθηκε ότι ένας κηδεμόνας μαθητή είναι θετικός στο νέο ιό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Δάφνης:

«Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες αρχές ότι το ύποπτο κρούσμα  κηδεμόνα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, είναι θετικό. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου για τυχόν άλλα κρούσματα.

Ο Δήμος έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και των σχολικών μονάδων.

Για προληπτικούς λόγους και για την προστασία της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας, αποφασίζουμε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και θα ακολουθήσουν νεώτερες οδηγίες και ανακοινώσεις όταν προκύψουν νέα στοιχεία».



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις