Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Το «Θυμάρι» θριάμβευσε στα BCFA 2019 και κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο Γεύσης!

Το «Θυμάρι» θριάμβευσε στα BCFA 2019 και...

Το «Θυμάρι», το new wave ψητοπωλείο που αγαπήσαμε, απέσπασε τις καλύτερες κριτικές

Μια σημαντική διάκριση κατέκτησε το ψητοπωλείο «Θυμάρι» κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στα Best Cyprus Food Awards, στην κατηγορία του.

Τα Best Food Awards είναι ο πιο πετυχημένος θεσμός βραβείων σε επιχειρήσεις εστίασης και παραδοσιακά προϊόντα/εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι ο μόνος και ο πιο πρωτότυπος θεσμός εστίασης, αφού συλλέγει και επεξεργάζεται για 300 ημέρες ό,τι κριτική (θετική ή αρνητική) καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης και εφαρμογές κριτικών, όπως το google, το tripadvisor, το foursquare, το ask4food, τα social media, αλλά και δεκάδες άλλες μικρότερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, βγάζοντας ένα ασφαλές  και «διάφανο» αποτέλεσμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Και αυτό είναι που πιστοποιεί την αξία του και που δίνει το αντίστοιχο κύρος στις βραβεύσεις.

Οι καταναλωτές επιβράβευσαν τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, την ανώτερη ποιότητα υλικών, καθώς και τη σχέση υπηρεσιών και τιμής του ψητοπωλείου «Θυμάρι», που κρατά ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης, με δύο καταστήματα στη Λεμεσό της Κύπρου και ένα στην είσοδο της Πάτρας, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών 4.

Γι' αυτό και το «Θυμάρι» διακρίθηκε ανάμεσα από δεκάδες ψητοπωλεία της Κύπρου και κέρδισε τη θετική ψήφο των εκατοντάδων πελατών του. Και από ό,τι καταλάβατε, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ξεχωρίζει και στην πόλη μας στην κατηγορία του και έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Πατρινών.

Λίγα λόγια για το «Θυμάρι»

 Το ψητοπωλείο «Θυμάρι» στην είσοδο της Πάτρας, είναι ένας χώρος με όμορφο, λιτό design που αποπνέει φρεσκάδα και θετική ενέργεια. Σερβίρει τα πιο νόστιμα σουβλάκια, αξεπέραστες πίτες-γύρο, δροσερές σαλάτες, burger για όλα τα γούστα, κλασσικό «βρώμικο», vegetarian σουβλάκια μανιταριών, ποικιλίες κρεατικών και πολλά ακόμα. Με προσήλωση στην ποιότητα, τις εκλεκτές πρώτες ύλες και την ευχαρίστηση του πελάτη το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι επιτυχημένο και προσιτό ταυτόχρονα.

- Διαθέτει ξυλόφουρνο απ’ τον οποίο περνιούνται τα κρεατικά αλλά και το «βρώμικο» για μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα

- Έχει μενού με vegetarian επιλογές και ξεχωριστό χώρο παρασκευής

- Είναι το πρώτο μαγαζί στην πόλη μας που μας συστήνει το γύρο από μανιτάρι

- Έχει άνετο, δωρεάν πάρκινγκ

- Αριθμεί ήδη δύο καταστήματα στην Κύπρο, όπου αποτελεί αγαπημένη επιλογή για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες

- Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία στο χώρο της εστίασης στην πόλη μας από το 1985  

Ανακαλύψτε το στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών 4 στην Πάτρα – Τηλ. 2610 450050

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life