Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Άρχισαν να παίρνουν δείγματα από κατοίκους της Αμαλιάδας

Κορωνοϊός: Άρχισαν να παίρνουν δείγματα ...

Το κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας βρίσκεται στην πόλη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αμαλιάδα της Ηλείας η διαδικασία ιχνηλάτησης του  κορωνοϊού, στον οποίο βρέθηκε θετικός ο 66χρονος ο οποίος νοσηλεύεται σε συνθήκες απομόνωσης στο νοσοκομείου του Ρίου. Στην πόλη της Ηλείας βρίσκεται από το απόγευμα κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ο εθνικός συντονιστής κρίσεων Βασίλης Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες έχουν ληφθεί δείγματα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλιάδας που ήρθε σε επαφή με τον 66χρονο και από τους οικείους τους.

Αυτή την ώρα μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος ασθενής είχε ταξιδέψει πρόσφατα, από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου, με ακόμη 52 συμπατριώτες του από την Πάτρα και την Αμαλιάδα, σε θρησκευτική εκδρομή στο Ισραήλ, αλλά και την Αίγυπτο, όπου υπάρχουν κρούσματα του ιού, αλλά όχι πολύ μεγάλη διασπορά της νόσου μέχρι αυτήν την ώρα.

Έτσι θα χρειαστεί να ιχνηλατηθούν πολλοί ακόμη συνταξιδιώτες του ανθρώπου που είναι θετικός στον ιό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πολλοί από αυτούς εμφανίζουν συμπτώματα.

Εκτάκτως μετέβη στην Πάτρα και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις