Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιρετός από το χώρο της αυτοδιοίκησης στη Δυτική Ελλάδα ο ασθενής με κορωνοϊό στο Ρίο

Αιρετός από το χώρο της αυτοδιοίκησης στ...

Γνωστό πρόσωπο της κοινωνίας της Ηλείας

Αιρετός στο χώρο της αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας στις εκλογές του 2019 και γνωστό πρόσωπο της κοινωνίας της Ηλείας είναι ο 66χρονος που νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση στο Ρίο, καθώς βρέθηκε θετικός σε κορονωϊό. Ο 66χρονος είχε επιστρέψει από την Αίγυπτο και το Σινά, όπου είχε μεταβεί με οργανωμένη εκδρομή.

Αρχικά η λοίμωξη δεν είχε συσχετισθεί με το ταξιδιωτικό του ιστορικό, καθώς η Αίγυπτος δεν περιλαμβάνεται στις χώρες αναφοράς του κορωνοϊού, ενώ ούτε ο ίδιος το είχε συσχετίσει με αποτέλεσμα να μην αναφέρει στο ιατρικό προσωπικό με το οποίο ήρθε σε επαφή ότι είχε επιστρέψει από ταξίδι.

Ο 66χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο Ρίο από το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ η αρχική διάγνωση ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους εστάλησαν δείγματα του ασθενή στο Παστέρ και τα θετικά αποτελέσματα, εξέπληξαν δυσάρεστα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr, ήδη τέσσερα άτομα από το προσωπικό της κλινικής, όπου νοσηλευόταν ο άνδρας, έχουν μπει σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών που είχε ο άνδρας, τόσο με τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην εκδρομή, όσο και με τους ασθενείς, συνοδούς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς ο άνδρας είχε μεταβεί αρχικώς στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.  

To thebest.gr βρίσκεται στο Ρίο και μεταδίδει όλες τις νεότερες πληροφορίες. 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις