Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Οι φοιτητές Ιατρικής σταματούν τις επισκέψεις στις κλινικές του Ρίου

Κορωνοϊός: Οι φοιτητές Ιατρικής σταματού...

Για τουλάχιστον 1 εβδομάδα λόγω του κρούσματος κορονοϊού που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο στο Ρίο

Η αναστολή των Κλινικών δραστηριοτήτων για τους φοιτητές του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών λόγω του κρούσματος κορονοϊού που νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, αποφασίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του foititikanea.gr, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων σε κλειστό χώρο, πληροφορούνται οι φοιτητές ότι αναστέλλονται οι κλινικές δραστηριότητες των φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής για μία εβδομάδα τουλάχιστον. Επομένως, παρακαλούνται οι φοιτητές να μην προσέρχονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο για οποιαδήποτε εκπαιδευτική δραστηριότητα μέχρι να αποσταλεί νεότερη ενημέρωση.

Το ένατο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα εντοπίσθηκε νωρίτερα την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στην Πάτρα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις