Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύεται σήμερα στην Πάτρα ο 40χρονος ιχθυέμπορος Κωνσταντίνος Δημητρουλόπουλος

Κηδεύεται σήμερα στην Πάτρα ο 40χρονος ι...

Σκοτώθηκε την Παρασκευή στην Πατρών - Πύργου

Στις 2 το μεσημέρι σήμερα Τρίτη, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης κηδεύεται ο 40χρονος Κωνσταντίνος Δημητρουλόπουλος που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή το  απόγευμα στην Πατρών – Πύργου στο ύψος του Αλισσού, όταν συγκρούσθηκε με το αυτοκίνητο της επίσης αδικοχαμένης Σταυρούλας Γερούλη, που κηδεύτηκε την Κυριακή στον Αλισσό.

 

Ταγικές φιγούρες η σύζυγός του Αγγελική και τα ανήλικα παιδιά του Ιωακείμ – Φώτης και Άννα – Βάϊα, οι γονείς του Φώτιος και Τατιάνα Δημητρουλοπούλου και Λάμπρος και Αλεξάνδρα Κολαϊτη, τα αδέλφια του Δημήτρης και Μαρίνα, Νεκτάριος και Δέσποινα, Σπύρος και Χριστίνα, Στέλιος, Ειρήνη Δημητρόπουλοι, Ιωάννης και Ανδρομάχη Πασματζή, Χριστόφορος και Μαρία Κολαϊτη και Παναγιώτα Κολαϊτη.

Η άτυχη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών Σταυρούλα Γερούλη που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο που συγκρούσθηκε με το φορτηγάκι του ιχθυέμπορου, κηδεύτηκε την Κυριακή στον Αλισσό. Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό της η τοπική κοινωνία αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για την Καθαρά Δευτέρα εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις