Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ήταν όλοι εκεί! Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Βουτσά! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν όλοι εκεί! Θλίψη στην κηδεία του Κώ...

Αποχαιρέτησαν τον αιώνιο έφηβο του ελληνικού κινηματογράφου

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελέστηκε η κηδεία του Κώστα Βουτσά. 

Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 χρόνων τα ξημερώματα της Τετάρτης και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του, τον καλλιτεχνικό χώρο και όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του.

Χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, από τις 09:30 το πρωί ως τις 19:30, η σορός του Κώστα Βουτσά τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, παρουσία της οικογένειας του ηθοποιού και πλήθους κόσμου. Σήμερα από το πρωί η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο.

Υποβασταζόμενη από την ανιψιά της, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μαυροφορεμένη και φανερά καταβεβλημένη βρέθηκε από νωρίς στο παρεκκλήσι και παρέλαβε τη σορό του ηθοποιού.

Λίγο αργότερα έφθασε και η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, που ήρθε στην Ελλάδα από την Ολλανδία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

Ακολούθησε η κόρη του Σάντρα Βουτσά. “Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά”, ανέφερε συντετριμμένη η Σάντρα Βουτσά στις κάμερες.

Εκεί ήταν και η αδελφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα Βουτσά.

Η επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθεί νωρίς το πρωί και να αποχαιρετίσει σε κλειστό κύκλο τον Κώστα Βουτσά, ενώ στις 11:00 άρχισε να ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία, και θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι και κατόπιν, με πομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

 

Φωτ.:eurokinissi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight