Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα η σορός του Κώστα Βουτσά - Αύριο η κηδεία

Σε λαϊκό προσκύνημα από σήμερα η σορός τ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή 28/2 στις 11 π.μ. θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία του Κώστα Βουτσά, στη Μητρόπολη Αθηνών. O δήμος Αθηναίων αποφάσισε την παραχώρηση, τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του αγαπημένου ηθοποιού στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

 

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών τέθηκε από σήμερα η σορός του Κώστα Βουτσά, κάτι που θα επαναληφθεί και την Παρασκευή μέχρι να κηδευτεί στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά σε ανάρτησή της ενημέρωσε πως όποιος επιθυμεί, αντί για στεφάνι μπορεί να καταθέσει χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, καθώς ο πατέρας της αγαπούσε την προσφορά και τη δωρεά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις