Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης" - Το βίντεο που έθεσε...εκτός τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

"Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, που καταγράφει συνομιλία του Κώστα Μουτζούρη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση κυβερνητικών στελεχών έθεσε τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου εκτός της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις αντιδράσεις στα νησιά σχετικά με το μεταναστευτικό.

Το βίντεο καταγράφει τηλεφωνική συνομιλία που έχει ο κ. Μουτζούρης με τον κ. Γεραπετρίτη (σ.σ όπως μετέδωσε το πρωί ο ΣΚΑΪ), κατά την οποία ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στον συνομιλητή του: «Διαβάζω στα site ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον Μουτζούρη. Κι εγώ μπορώ να σου πω "να κι αν είναι θυμωμένος" και τι έγινε», χειρονομώντας ταυτόχρονα. 

Μετά τη κυκλοφορία του βίντεο, κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για χυδαία συμπεριφορά και έθεσαν ουσιαστικά τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου εκτός του κάδρου της συνάντησης των αυτοδιοικητικών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης», ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις