Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Το απόλυτο Πάρτι είναι πάλι εδώ

Το απόλυτο Πάρτι είναι πάλι εδώ

Η βραδιά του Κόκκινου Χορού έφτασε!

Ίσως το έχουμε ξαναγράψει αλλά το απόλυτο Καρναβαλικό Πάρτι που γίνεται είναι ο Κόκκινος Χορός. Το περσινό sold out -που σημειώθηκε σε χρόνο ρεκόρ- αλλά και το πόσο ακούστηκε σε Πάτρα, Αθήνα και social media, αποδεικνύουν την επιτυχία. Ένα Πάρτι τόσο πατρινό, αλλά και τόσο διαφορετικό. Με μοναδική ταυτότητα και δικό του ρυθμό. Η περσινή εμπειρία ήταν απίστευτη και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο για φέτος!

Όπως κάθε τελευταία Παρασκευή του Καρναβαλιού, ο Κόκκινος Χορός θα μας ανεβάσει και θα μας δώσει ενέργεια και για τις επόμενες ημέρες.  Πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά σε έναν μοναδικό χώρο, στο Royal, που αναμένεται να είναι και πάλι γεμάτο.

Στα decks θα είναι οι Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος. Ένα δίδυμο που αποτελεί εγγύηση για να μας κρατήσει «στα κόκκινα» μέχρι το πρωί. Ο χορός είναι free drink, προσφέροντας απεριόριστο ποτό και φαγητό για να έχoυμε ενέργεια όλο το βράδυ.

Το Πάρτι πριν το Πάρτι γίνεται θεσμός
Ο Κόκκινος Χορός είναι διάσημος στην Πάτρα (και όχι μόνο) για την μουσική του. Για δεύτερη χρονιά οι διοργανωτές ετοιμάζουν στην ουσία δύο πάρτι. Παραδοσιακά πλέον, από νωρίς, πριν αρχίσει το κανονικό πρόγραμμα, γίνεται ένα καρναβαλικό πάρτι… για να μπούμε στο ανάλογο mood! Σε αυτό, ακούμε τα πιο κλασικά καρναβαλικά τραγούδια σε συνδυασμό με τα καλύτερα κομμάτια των 90s που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πατρινό Καρναβάλι. Και το κέφι αρχίζει!

Για μία ακόμα χρονιά στον Κόκκινο Χορό θα κεραστούμε ένα αυθεντικό Bacardi mojitο από τον Mixologist του Χορού, προσφέροντάς μας μια μοναδική εμπειρία όπως κάθε χρόνο, αλλά και ειδικές ενέργειες και δώρα!

Η Ζήτηση είναι πάντα μεγάλη
Πέρυσι, οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν πολύ νωρίς. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, κινηθείτε γρήγορα! Η μέρα πλησιάζει άλλωστε!

Καλή διασκέδαση!

Πληροφορίες

Πότε; Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Που: στο Royal (παλαιό Πτωχοκομείο) και φέτος

Πως; μόνο στα κόκκινα

Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30

Προσκλήσεις μπορείτε να βρείτε:

· Marmelada

· Τρελή Ροδιά

· Φάρος

· Queen

· WindPatras - Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών

· Royal

· Evathlon total fitness

· Vino Divino ΠΑΤΡΑ

· Inglot Πάτρας

· Abige Hair & Style

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life