Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαψεύδει ο Δήμος Πάτρας τα περί συμφωνίας με εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων

Διαψεύδει ο Δήμος Πάτρας τα περί συμφωνί...

"Έχουμε συναντηθεί με εκπροσώπους εταιρειών αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν"

Με αφορμή δημοσίευμα που αφορά την παρουσίαση πρότασης από εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή εργοστασίων στερεών αποβλήτων και στην δήθεν συμφωνία της με το Δήμο Πατρέων για τη διαχείριση των απορριμμάτων, από τη Δημοτική Αρχή διευκρινίζονται τα εξής:

Προκαλεί ποικίλα  ερωτηματικά και κινεί υποψίες  η σπουδή κάποιων να διοχετεύσουν στον Τύπο ανυπόστατες πληροφορίες  σχετικά με την δήθεν συνεργασία του Δήμου με συγκεκριμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα  της διαχείρισης απορριμμάτων.

Προφανώς κάποιοι  προσπαθούν σκοπίμως  να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από το στόχο της Δημοτικής Αρχής για άμεση, διαφανή  και συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος της διαχείρισης των απορρριμμάτων και να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις και σκιές, επειδή έτσι τους εξυπηρετεί.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά το δημοσίευμα και διευκρινίζουμε ότι καμία συμφωνία δεν έχει γίνει μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της συγκεκριμένης ή άλλης εταιρείας. Η επιτροπή που  έχει συσταθεί από το Δήμαρχο για  την διερεύνηση και επεξεργασία  λύσεων σε ό,τι αφορά το ζήτημα της  διαχείρισης των απορριμμάτων έχει κάνει δεκάδες συναντήσεις τόσο με εταιρείες, όσο και με Δήμους που έχουν εφαρμόσει συστήματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, προκειμένου να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Καμία απολύτως συμφωνία δεν έχει γίνει και καμία  απολύτως δέσμευση δεν έχει αναληφθεί. Κατόπιν τούτων, οι διαρροές ανακριβών πληροφοριών  στον Τύπο, κρίνονται ύποπτες και  υπηρετούν σκοπιμότητες που καμία  σχέση δεν έχουν με τη Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις