Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήγε να προστατεύσει την αδελφή του από το bullying στο σχολείο και τον χτύπησαν μπροστά στους καθηγητές 17 άτομα!

Πήγε να προστατεύσει την αδελφή του από ...

Απίστευτες καταγγελίες για το σοκαριστικό περιστατικό στο Βύρωνα

Σε μια σοκαριστική καταγγελία σχετικά με δολοφονική επίθεση που δέχτηκε 17χρονος στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα προχώρησε ο δικηγόρος του θύματος.

«Το παιδί παραλίγο να χάσει το φως του. Τα χτυπήματα δεν έγιναν με γυμνά χέρια αλλά με αιχμηρά αντικείμενα, κάτι που δείχνει ακραία παραβατική συμπεριφορά» τόνισε ο δικηγόρος του Γιάννης Καλαϊτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Σημείωσε δε ότι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες και τα στοιχεία, φαίνεται πως ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε μπροστά στα μάτια όχι μόνο μαθητών, αλλά και καθηγητών ακόμα!


Οι περισσότεροι από αυτούς που βιαιοπράγησαν φαίνεται να ήταν παιδιά της Γ’ γυμνασίου, ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στους 17 που έδειραν αλύπητα τον 17χρονο να ήταν και εξωσχολικοί.

Υπενθυμίζεται πως ο 17χρονος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστεί τη μικρότερη αδελφή του, η οποία έπεφτε συχνά θύμα bullying από μαθητές Γυμνασίου, με αποτέλεσμα να του στήσουν καρτέρι και να τον χτυπούν για ενάμισι λεπτό 17 άτομα, ενώ η αδελφή του δέχτηκε χτυπήματα όταν έπεσε να του προστατεύσει το κεφάλι για να μην τον σκοτώσουν.

Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα προ ημερών στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα, με τον ομαδικό ξυλοδαρμό να σταματά επειδή επενέβησαν οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις