Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όσκαρ 2020: Οι φαν δεν συγχωρούν την Ακαδημία για την παράλειψη του Λουκ Πέρι στο In Memoriam

Όσκαρ 2020: Οι φαν δεν συγχωρούν την Ακα...

O αγαπητός ηθοποιός που έσβησε το 2019, Λουκ Πέρι δεν ήταν στο συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα & οι θαυμαστές του είναι έξαλλοι

Ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία μόλις 52 ετών. Όμως τα Όσκαρ στην 92 απονομή την περασμένη Κυριακή, τον ξέχασαν & η παράλειψή του από το αφιέρωμα In Memoriam κόστισε στους θαυμαστές του και όχι μόνο.

Ειδικά, όταν η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, μιας από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, η οποία κατέβαινε στην 92η τελετή με 10 υποψηφιότητες, από τις οποίες τελικά «χρύσωσε» τις 2 (Όσκαρ β’ ανδρικού στον Μπραντ Πιτ και Όσκαρ καλύτερων σκηνικών). Μάλιστα όπως αναφέρει το flix.gr, υπήρχαν κι όλες αυτές οι δηλώσεις του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν star-struck στα γυρίσματα των σκηνών που είχε με τον Λουκ Πέρι.

 «Μισό λεπτό να το καταλάβω» έγραψε ένας φαν. «Ο Λουκ Πέρι λείπει από το In Memoriam, παρόλο που παίζει σε μία υποψήφια ταινία;». «Παρέλειψαν τον Λουκ Πέρι παρ’ όλες τις 10 υποψηφιότητες του Ταραντίνο; Ναι, οι ηλίθιοι!» πόσταρε κάποιος άλλος. Και κάπως έτσι, τα social media πήραν φωτιά.

Η Ακαδημία των Όσκαρ απάντησε, αλλά κάπως αμήχανα. «Είναι πάρα πολλά τα άτομα κάθε χρόνο», «λαμβάνουν εκατοντάδες αιτήματα για να συμπεριληφθούν καλλιτέχνες κι άνθρωποι της βιομηχανίας», «πρέπει να έχουν μία ισορροπία ανάμεσα στις ειδικότητες...», «ο χρόνος είναι περιορισμένος...»

Μία αμήχανη απάντηση. Καλύτερα να μην απαντούσαν καθόλου, όπως έγραψε το flix.gr.

To φετινό In Memoriam έκλεισε με φωτ. του προσφάτως εκλιπόντος Κερκ Ντάγκλας που χειροκροτήθηκε από όλη την αίθουσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight