Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκαλύψεων συνέχεια: Δυο ακόμη συλλήψεις μελών κυκλώματος ληστών και εκβιαστών στην Πάτρα

Αποκαλύψεων συνέχεια: Δυο ακόμη συλλήψει...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Ληστείες και απόπειρες ανθρωποκτονίας περιλαμβάνονται στη δικογραφία

Δυο ακόμη άτομα φέρονται ως εμπλεκόμενα στο κύκλωμα που εκβίαζε υπευθύνους  καρναβαλικών πληρωμάτων της Πάτρας. Η Ασφάλεια Πατρών συνέλαβε έναν νεαρό, γιο αστυνομικού που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε και ένα ακόμη άτομο, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων στους οκτώ.

Οι πέντε πατρινοί, ανάμεσά τους ο αδελφός αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., δυο αδέλφια πυγμάχοι και τα μέλη της οικογένειας επιχειρηματιών από το Ρίο, όπως και ο Αλβανός συνεργός τους οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία.

Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας (η μια σε βάρος επιχειρηματία στα Ζαρουχλέικα, η δεύτερη κατά πρατηριούχου και η τρίτη κατά του φύλακα της Αγροτικής Τράπεζας στα Ζαρουχλέικα),  ληστείες (στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας στα Ζαρουχλέικα και την Πανεπιστημιούπολη), εκβιασμούς, διαρρήξεις, κλοπές, κατοχή οπλισμού, σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι και οι δράστες του εμπρησμού και των απειλών σε καρναβαλικό στέκι στην οδό Ζαϊμη πριν από λίγες ημέρες, αλλά και σε άλλα. Άπαντες πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής στον Ανακριτή Πατρών.

Η Αστυνομία τους συνέλαβε με ταυτόχρονη επιχείρηση που εξελίχθηκε χθες το πρωί. Σε γκαρσονιέρα στα Συχαινά βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ και σφαίρες, ενώ στην πυλωτή του σπιτιού ήταν σταθμευμένη μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οι δράστες εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής από τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις