Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για τη ληστεία και τον βιασμό στην Ηλεία

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για τη ληστ...

Τον εντόπισαν στα ΚΤΕΛ Πύργου

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr 36χρονος αλλοδαπός για τη ληστεία και τον βιασμό που καταγγέλθηκε στην αστυνομία, με θύματα μάνα και κόρη στην Ηλεία το απόγευμα της Κυριακής. Ο άνδρας συνελήφθη για τα αδικήματα της ληστείας , του βιασμού και του νόμου περί αλλοδαπών μια και δεν είχε χαρτιά για νόμιμη παραμονή στη χώρα. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στα ΚΤΕΛ του Πύργου.

Απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Ηλεία, σύμφωνα με καταγγελία στην αστυνομία. Άνδρας φέρεται να χτύπησε μάνα και κόρη μέσα στο σπίτι τους, να βίασε την κόρη, την οποία έστειλε για δανεικά στη γειτόνισσα! Σύμφωνα με πληροφορίες καταγγέλθηκε ότι χθες ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι που διαμένουν δύο γυναίκες στην Ηλεία.  Ο άνδρας μπήκε χθες στο σπίτι τους στην Ηλεία τις χτύπησε και αφού κλείδωσε τη μητέρα σε ένα δωμάτιο και απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει,  έστειλε την 53χρονη να πάρει δανεικά από τη γειτόνισσα και να του τα δώσει. Από μάνα και κόρη είχε πάρει 400 ευρώ. Στη συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία ο άνδρας βίασε την κόρη.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

 

Εξιχνιάσθηκε, άμεσα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, υπόθεση ληστείας και βιασμού, σε περιοχή της Ηλείας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 36χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για διάπραξη ληστείας, βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι, μετέβη σε οικία, σε περιοχή της Ηλείας, όπου διαμένει μια 53χρονη γυναίκα μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της και τους αφαίρεσε με την άσκηση σωματικής βίας, το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.

Στη συνέχεια, ο δράστης κλείδωσε την μητέρα της παθούσας σε δωμάτιο και με απειλές κατά της ζωής της, εξανάγκασε την 53χρονη κόρη της να μεταβεί, σε γείτονές της και να δανειστεί το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, το οποίο του το παρέδωσε.

Όταν η 53χρονη επέστρεψε στην οικία της ο 36χρονος δράστης την ακινητοποίησε και την βίασε, ενώ στη συνέχεια την εγκατέλειψε δεμένη και διέφυγε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, αξιοποιώντας πληροφορίες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, εντόπισαν τον 36χρονο δράστη στο ΚΤΕΛ Πύργου, λίγο πριν αναχωρήσει σε περιοχή εκτός της Ηλείας και τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, ενώ στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με τους αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψη άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, μετέβη σε οικία που διαμένει με την μητέρα της, σε περιοχή της Ηλείας και αφού τους αφαίρεσε με την χρήση σωματικής βίας, συνολικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, στη συνέχεια βίασε την ημεδαπή.

 

Εξετάζεται ύποπτος για τη ληστεία και τον βιασμό στην Ηλεία - Θύματα μάνα και κόρη

Δυτική Ελλάδα: Χτύπησε τη μάνα, βίασε την κόρη, τις λήστεψε και τις απείλησε με... βόμβα!

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις