Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έκοψε Βασιλόπιτα για 60ή χρονιά

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έκοψε Β...

Από το 1960

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έκοψε την βασιλόπιτα του την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, στο κεντρικό κτήριο (Ζαΐμη 21 Πάτρα), ενώπιον σπουδαστών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού διδακτικού προσωπικού καθώς και φίλων.

Το φλουρί έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη! Η σπουδάστρια του Παιδαγωγικού ήταν η τυχερή του Πρωτοχρονιάτικου λαχνού, με δώρο 2 εισιτήρια  με επιστροφή για το Λονδίνο!

Στην κατάμεστη αίθουσα, παρουσιάστηκαν όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι δράσεις του έτους 2019, ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στις δράσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν το 2020!

Η πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, κα Λέτα Βέργη, ευχήθηκε Καλή χρονιά σε όλους, ενώ τόνισε στους σπουδαστές, ότι τους προσφέρονται πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης μέσω των προγραμμάτων που υλοποιούνται αποκλειστικά από τον εκπαιδευτικό φορέα,  όπως η δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιήσεις μέσω του Βρετανικού φορέα πιστοποίησης TQUK, η συνέχιση σπουδών σε Ξένα Πανεπιστήμια, η ευκαιρία εκπαίδευσης σε άλλες χώρες μέσω του ΙΚΥ και του ERASMUS εντελώς Δωρεάν. Παράλληλα το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Η/Υ, Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών και Γερμανικών στους σπουδαστές του ώστε να αποκτήσουν έξτρα εφόδια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στη συνέχεια η Διευθύντρια Σπουδών, κα Κατερίνα Βέργη, ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες στην εκπαίδευση και παρουσίασε τις δράσεις των τμημάτων και το έργο των σπουδαστών υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, που για το 2019 ήταν πλήθος από αυτές, όπως:

  •  Gala Γευσιγνωσίας και Δημιουργίας,
  •  Εκδήλωση Στον Έσπερο με τον Εμπορικό Σύλλογο
  •  Εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο λουκουμιών “Σκιαδαρέσης”,
  •  Συνεργασία με ΜENSA,
  •  Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ξενοδοχείο Moxy Patra Marina,
  •  Συμμετοχή στο ενημερωτικό πρόγραμμα  με την οργάνωση Ε.Λ.Ε.ΑΝ.Α,
  •  Cooking Master Class με τον Χρήστο Μπάρκα του Master Chef,
  •  Συμμετοχή του ΙΕΚ Βέργη στην παράσταση “2 1/2 φόνοι και ένα μπουλντόγκ”,
  •  Επίσκεψη στο Οινοποιείο Παρπαρούση

Για το 2020, το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη οργανώνει μια σειρά από νέες δράσεις, εκπαιδευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μία από αυτές είναι η υλοποίηση της ευχής, ενός παιδιού με λευχαιμία,  για το Make A Wish, σε συνεργασία με το www.juniorsclub.gr

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος:

"Το 2020, το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη, συμπληρώνει 60 χρόνια στην μεταλυκειακή εκπαίδευση! Με πρωτοπόρο τον κο Σπύρο Βέργη, έναν οραματιστή, άνθρωπο των γραμμάτων, όπου πριν 60 χρόνια, πρωτοξεκίνησε τη δημιουργία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε νέους, να αποκτήσουν επάγγελμα και να μπορέσουν να κατακτήσουν τα όνειρα τους. Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη, βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο, άρτια εξοπλισμένο κτίριο, προσφέροντας στους σπουδαστές υψηλό επίπεδο κατάρτισης για κάθε ειδικότητα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά