Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπεσε δένδρο στη Μαιζώνος - Τζάμι κρέμεται στον αέρα από πολυκατοικία στο Σκαγιοπούλειο

Έπεσε δένδρο στη Μαιζώνος - Τζάμι κρέμετ...

Μικροπροβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους

Μικροπροβλήματα προκάλεσαν από το πρωί στην Πάτρα οι ριπές των ισχυρών ανέμων. Στο Σκαγιοπούλειο, οι άνεμοι "ξήλωσαν" τζάμι που κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των περαστικών στην οδό Μεσολογγίου στο Σκαγιοπούλειο.

 

Λίγο νωρίτερα οι Πυροσβέστες επενέβησαν για την απομάκρυνση δένδρου που έπεσε από τον αέρα στη διασταύρωση της Μαιζώνος και Σμύρνης.

 

Κατολισθήσεις στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση προβλημάτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Αχαΐας και της Ηλείας.

Συγκεκριμένα στην Επ. Οδό Αιγείρας - Περιθωρίου στο ύψος της ΤΚ Μοναστηρίου, θέση "Ρίγανη", σημειώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος, ενώ κατολίσθηση υπήρξε στην Ε.Ο Ακράτας - Ζαρούχλας ΤΚ Βαλιμής στη θέση "Βράχος".

Πτώση βράχων σημειώθηκε στην Ηλεία στην Επαρχιακή οδό 17 μεταξύ των Τ.Κ Χελιδονίου και Τ.Κ Κρυονερίου, ενώ έχει διακοπή η κυκλοφορία επί  του τμήματος Λογγό- Βρεστό της Επ. Ο. Ζαχάρως –Αρήνης -Πλατιάνας από Ε.Ο. Πύργου-Κυππαρισσίας και δια Μακίστου και Κουμουθέκρα μέχρι Επ.Ο. 6., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις